Nieuwsbrief – 20-10-2020

Nieuwsbrief ‘Wonen op Strand’ 20-10-2020

Datum Start Verkoop is bekend!
Op donderdag 29 oktober om 12.00 uur gaan de 7 stadswoningen, de 8 duinvilla’s en de 6 parkwoningen in het project ‘Wonen op Strand’ in verkoop. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zal de verkoop geheel digitaal plaatsvinden. Inschrijven kan tot en met donderdag 5 november 12.00 uur.

Verkoopstukken
Vanaf donderdag 29 oktober 12.00 uur zijn alle verkoopstukken te downloaden via de projectwebsite www.wonenopstrand.nl onder het kopje downloads. Bij verkoopstukken kun je denken aan de brochures, de prijslijst, de verkooptekeningen en de optiekeuzelijst. Kortom, alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Mocht je de brochure liever niet digitaal willen lezen, dan is het mogelijk om een exemplaar op te halen bij de Woonfabriek in Zwolle. Let op! In verband met het coronavirus is het wel noodzakelijk om eerst te bellen met de Woonfabriek om een ophaalmoment af te spreken.

Inschrijven
Het inschrijven voor de woningen van ‘Wonen op Strand’ zal ook geheel digitaal plaatsvinden. Heb je al een aanmelding voor het project gedaan? Dan heb je al een account aangemaakt en kun je inloggen om het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Dit digitale inschrijfformulier zal vanaf 29 oktober klaar staan in je account.
Heb je je nog niet aangemeld voor het project ‘Wonen op Strand’? Dan kun je dit alsnog doen via het aanmeldformulier op de projectwebsite www.wonenopstrand.nl/aanmelden. Na aanmelding staat er ook een account met een digitaal inschrijfformulier voor je klaar. De deadline voor het invullen van het inschrijfformulier is donderdag 5 november 12.00 uur. Alleen geheel ingevulde en ondertekende inschrijfformulieren worden meegenomen in de digitale loting.

Als de officiële inschrijving gelukt is krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Vragen?
Mocht je vragen hebben over de verkoopstukken of het digitaal inschrijven dan kun je telefonisch contact opnemen met de Woonfabriek te Zwolle. De nieuwbouwmakelaars zitten voor je klaar om je te informeren en je te helpen. Voor een mondelinge toelichting of het ophalen van de brochure kan een afspraak ingepland worden. Dit dien je vooraf telefonisch in te plannen.

 

Online Start Verkoop ‘Wonen op Strand’ donderdag 29 oktober 12.00 uur tot donderdag 5 november 12.00 uur

Loading...

laden...