Nieuwsbrief ‘Wonen op Strand’ – 25 september 2020

Voorbereidingen verkoop:
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de verkoop van de 21 woningen in het project ‘Wonen op Strand’. De verwachting is dat de woningen eind oktober in verkoop gaan. De definitieve datum zal in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt worden. De komende weken gaan we ook de projectwebsite www.wonenopstrand.nl verder updaten met de laatste informatie. In verband met corona zal de verkoop van de woningen digitaal plaats gaan vinden. Over de wijze van verkoop en inschrijving informeren wij je eveneens in de volgende nieuwsbrief.

7 Stadswoningen:
De 7 stadswoningen in ‘Wonen op Strand’ zijn gelegen in de zoom van het unieke duinlandschap bij de Milligerplas. De woningen zijn 2-laags met een plat dak en hebben een woonoppervlakte van circa 75m2. De stadswoningen worden gebouwd volgens het principe ‘nul-op-de-meter’, waardoor de woningen erg duurzaam zijn. Ook beschikken alle stadswoningen over een kavel van circa 110m2 en een eigen parkeerplaats op het, aan de achterzijde gelegen, gemeenschappelijke parkeerterrein. De stadswoningen worden aangeboden voor een prijs van €226.000,- V.O.N. en zijn hiermee ideaal voor starters op de woningmarkt.

2 Vrijstaande woningen en 4 Twee-onder-één-kapwoningen:
Aan de rand van de Laan der Molens en nabij de Milligerplas worden 2 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen in een parkachtige omgeving gerealiseerd. De twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 149m2 en een kaveloppervlakte van circa 260m2. De indicatieve vanafprijs bedraagt €499.000,- V.O.N.. De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van circa 168m2 en een kaveloppervlakte van circa 360 m2. De indicatieve vanafprijs bedraagt €599.000,- V.O.N.. Voor beide woningtypes geldt dat ze erg duurzaam zijn, doordat de woningen energieneutraal opgeleverd worden. De achtertuin van de woningen is op het zuiden gesitueerd en er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein. Ook hebben de woningen veel privacy dankzij de vrije ligging aan de achterzijde. De basisplattegrond niet helemaal naar jouw wens? Er zijn genoeg mogelijkheden om de woning naar eigen smaak en wens samen te stellen!

8 Duinvilla’s:
Midden in het glooiende duinlandschap worden 8 riante Duinvilla’s gerealiseerd met uitzicht over de Milligerplas. De Duinvilla’s bestaan uit 4 bouwlagen met een plat dak en beschikken over circa 181-190m2 woonoppervlak. Door de verwevenheid in het duinlandschap is de entree van de woningen aan de duinzijde op de 1e verdieping gesitueerd. De entreehal wordt ontsloten door een robuuste buitentrap met bordes. Het duinlandschap ligt letterlijk tegen de woningen aan, zodat het dagelijkse vakantiegevoel wel heel dichtbij is! De kavels variëren tussen ca. 144 m² en ca. 245 m². Deze duurzame energie neutrale woningen worden aangeboden voor een indicatieve vanafprijs van ca. € 575.000,- V.O.N.. De duinvilla’s hebben standaard 5 slaapkamers en op de begane grond ruimte voor een royale woonkeuken, tuinkamer of kantoor aan huis. Vanuit de royale living op de 1e verdieping kijkt u uit over het glooiende duinlandschap en de Milligerplas. De achtertuin is op het westen gelegen en parkeren kan op het gemeenschappelijke terrein aan de achterzijde van de woning.

Nieuwsgierig geworden naar de woningen?
Houd de nieuwsbrieven en de website de komende weken goed in de gaten!

Loading...

laden...